روغن کرچک LE14

روغن کرچک چیست؟

یکی از مواد اولیه بهداشتی محبوب در حوزه محصولات مراقبتی و آرایشی، روغن دانه کرچک یا به اصطلاح، Ricinus COMMUNIS  است. روغن کرچک از دانه‌های گیاه Ricinus COMMUNIS  گرفته می‌شود، که با رنگ زرد کم‌ رنگ و خاصیت چسبناکی شناخته می‌شود. روغن کرچک رایحه بسیار ملایم و مشخصی دارد؛ از طرفی، سرشار از اسیدهای چرب ضروری، بخصوص اسید ریسینولئیک است. از مزیت‌های اسید ریسینولئیک موجود در این روغن، می‌توان به افزودن خاصیت نرم‌کنندگی و مرطوب‌کنندگی اشاره کرد. از دیگر ویژگی‌های بی‌نظیر روغن کرچک، که آن را جزء ارزشمندترین محصولات مراقبتی بهداشتی پوست و مو کرده است، جذب و حفظ رطوبت پوست است.

روغن کرچک دارای طیف گسترده‌ای از کاربردها و ویژگی‌ها در صنعت مراقبتی و زیبایی افراد است. تاثیر این روغن بر پوست انکارناپذیر می‌باشد؛ به عنوان مثال، برای پوست به عنوان یک مرطوب کننده‌ طبیعی عمل می‌کند. از طرفی باعث تغذیه و آب‌رسانی به پوست‌های حساس و خشک می‌شود. اگر پوست شما دچار التهاب و سوزش باشد، روغن کرچک در برطرف کردن آن کمک می‌کند.

 

علت استفاده از روغن کرچک در محصولات پوستی و آرایشی 

زیبایی و درخشندگی صورت و سلامت موها، از جمله موارد مهم برای هر فردی به شمار می‌رود. به همین دلیل اهمیت دادن به سلامت و شادابی پوست، به خصوص برای خانم‌ها از مهم‌ترین اولویت‌ها به شمار می‌رود. برای داشتن پوستی سالم و زیبا، استفاده از لوازم آرایشی و بهداشتی مرغوب، جزو کارهای ضروری می‌باشد. روغن کرچک یکی از مواد طبیعی در زیبایی به شمار می‌رود. این روغن به دلیل داشتن ویژگی‌های عالی در پاکیزگی و سلامت افراد، دارای طرفداران زیادی است، در نتیجه جزو محصولات پرتقاضا در بین لوازم آرایشی و بهداشتی می‌باشد.

 در واقع این ماده به دلیل نداشتن مواد شیمیایی و افزودنی، به میزان زیادی در سلامت پوست و مو، همچنین سایر قسمت‌های بدن است.

 

مهم‌ترین علت‌های استفاده از روغن کرچک در محصولات آرایشی و بهداشتی

از مهم‌ترین علت‌های استفاده از روغن کرچک در محصولات آرایشی و بهداشتی، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • جلوگیری‌ از ایجاد آکنه و جوش
  • جلوگیری از رشد باکتری‌ها بر روی پوست و منافذ پوستی
  • تقویت کننده عالی پوست در برابر آفتاب سوختگی
  • ایجاد نرمی و زیبایی پوست
  • تقویت موهای ابرو
  • تامین رطوبت به خصوص در ناحیه لب‌ها 
  • درمان ریزش و موخوره مو
  • از بین بردن چین و چروک‌های پوستی
  • جلوگیری از سفید‌شدگی زودرس موها
  • پاک کننده قوی آلودگی پوستی
  • و...

یکی از خاصیت‌های روغن دانه RICINUS COMMUNIS، نرم‌کنندگی آن است؛ این ویژگی، روغن کرچک را به یک لوسیون‌ بدن و بالم لب عالی تبدیل کرده است. این محصول در مراقبت و سلامت مو نیز نقشی بی‌نظیر دارد؛ به عنوان مثال باعث رشد مو، کمتر شدن موخوره مو و سلامت پوست سر می‌شود.

 

برخی از مهم‌ترین ویژگی‌های روغن کرچک در سلامت پوست، که سبب محبوبیت استفاده از آن شده است.  

  • جلوگیری از چین و چروک پوستی
  • مقابله با آکنه‌های پوستی
  • کاهش پف کردگی پوست
  • افزایش رطوبت پوستی
  • پاکسازی کننده پوست
  • محافظت از پوست‌های حساس
  • تسکین خارش‌های پوستی

روغن کرچک به دلیل اینکه یک ماده طبیعی است، بهترین گزینه برای ساخت مواد آرایشی و بهداشتی محسوب می‌شود. روغن کرچک از محصولات مهم در سلامت پوست و مو محسوب می‌شود؛ این ماده به دلیل مواد مهمی همچون ویتامین‌‌ها، پروتئین‌ها، اسیدهای چرب و غیره، در جوانی و زیبایی شما بسیار موثر خواهد بود.

حداقل سفارش حداقل سفارش: 50
بسته بندی بسته بندی: 200
حالت فیزیکی حالت فیزیکی: مایع
گرید گرید: EL14
ساختار شیمیایی ساختار شیمیایی: castor
سایر محصولات مشابه مواد اولیه آرایشی و بهداشتی
محصولات مرتبط
حداقل سفارش حداقل سفارش: 50
بسته بندی بسته بندی: 200
حالت فیزیکی حالت فیزیکی: مایع
گرید گرید: EL14
ساختار شیمیایی ساختار شیمیایی: castor
هفت روز هفته، 24 ساعت شبانه روز پاسخگوی شما هستیم.
© 2024 polyno All Right Reserved