پارافین بهداشتی

پارافین بهداشتی چیست؟

یکی از مواد اولیه بهداشتی که در ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی به کار برده می‌شود، پارافین بهداشتی است که با نام‌های روغن معدنی، روغن پارافین سفید و روغن معدنی روسی نیز شناخته می‌شود. پارافین شامل  مخلوط پیچیده‌ای از هیدروکربن‌ها اشباع است. معمولا بیشتر پارافین‌ها دارای تعداد  کربن‌ بین ۱۵ تا ۵۰ عدد است. پارافین یک مایع شفاف و بی‌بو است که دارای  خاصیت‌هایی مانند نرم کنندگی و حالت دهندگی پوست است.

پارافین را می‌توان از تصفیه کردن اسید در ترکیب با هیدروژن سولفوریک، یا از طریق هیدروژناسیون تولید کرد. این ماده  دارای انواع مختلفی است؛ برخی از انواع آن شامل پارافین جامد، مایع پارافین بهداشتی، پارافین غذایی و غیره می‌باشد.  پارافین بهداشتی به شکل پارافین مایع و جامد در بازار وجود دارد.از پارافین به عنوان یک محصول پاک کننده، حالت دهنده و آبرسان برای مراقبت از پوست و مو استفاده می‌کنند. یکی از ویژگی‌های عالی پارافین، کمک به کاهش تبخیر آب و مرطوب نگه داشتن پوست است که برای ساخت کرم‌ها، پمادها، لوسیون‌های کودک و بسیاری دیگر از محصولات آرایشی و بهداشتی است.

پارافین بهداشتی یکی از مهم‌ترین نوع‌ها است زیرا، این نوع از پارافین درصد خلوص بالایی دارد از طرفی، میزان چربی در آن بسیار کم است. برای ساخت پارافین بهداشتی ابتدا، تغییرات زیادی روی نفت خام ایجاد می‌کنند. در طی این فرآیندهای شیمیایی، هیدروکربنی ساخته می‌شود که دارای رنگ بسیار تیره‌ و قهوه‌ای است. رنگ تیره آن به دلیل وجود چربی‌های زیاد موجود در آن می‌باشد. در مرحله بعدی چربی‌های موجود در این محصول را جدا می‌کنند و پارافینی که دارای ظاهری شفاف و سفید است تولید می‌شود. درنهایت به این نوع از پارافین، پارافین بهداشتی گفته می‌شود.

 

پارافین مایع محصولی عالی در جهت استفاده در ساخت مواد آرایشی بهداشتی، همچنین صنعت پزشکی است. در ساخت بسیاری از محصولات مراقبت از پوست از این ماده ارزشمند استفاده می‌کنند. پارافین مایع کاربردهای فراوانی در صنعت آرایشی و بهداشتی دارد‌. مرطوب کنندگی، افزایش خاصیت ارتجاعی پوست، خاصیت نرم کنندگی،جوانی پوست و... ازجمله مواردی است که استفاده از این ماده را در ساخت مواد آرایشی و بهداشتی محبوب کرده است.

 کاربرد عمده پارافین مایع در صنعت پزشکی و داروسازی و در تولید محصولات آرایشی و بهداشتی است. این ترکیب به عنوان یک داروی ملین و روان کننده در کودکان استفاده می شود و یکی از درمان های موثر برای درمان یبوست و انکوپرزیس است. علائمی همچون مشکلات شکمی، نفخ شکم، اسهال و… ارتباطی به این دارو نداشته و عملکرد این ماده با ملین های اسمزی متفاوت است.

 

  • صنعت نساجی: پارافین به عنوان یک ماده عایق در صنعت نساجی استفاده می‌شود. از نفوذ مواد در آب یا هوا جلوگیری می‌کند. همچنین به عنوان یک ماده ضد سایش در نخ‌های پارافینی استفاده می‌شود.باعث روانکاری نخ می‌شود و از تغییر شکل ناشی از اصطکاک جلوگیری می‌کند.
  • صنعت لوازم لوازم آرایشی: پارافین یک عامل مرطوب کننده و پاک کننده است. به همین دلیل در بسیاری از محصولات پوست و مو در لوازم آرایشی استفاده می‌شود.
  • اغلب در ماسک‌های پوست و محصولات مراقبت از دست و پا دیده می‌شود. همچنین به عنوان یکی از اجزای دستمال مرطوب پاک کننده پس از واکس استفاده می‌شود.
  • صنعت پزشکی: این ماده عمدتاً در پزشکی به عنوان ملین اطفال استفاده می‌شود و یک درمان پرکاربرد برای رفع یبوست است. این ماده به دلیل سهولت تیتراسیون برای سنتز راحت است. همچنین اثر نرم شدن مدفوع دارد و روده را با یک لایه روغنی می‌پوشاند.
    بنابراین درد ناشی از برخی بیماری‌ها مانند هموروئید را کاهش می‌دهد. این خواص باعث می‌شود که این ماده در داروها برای یبوست مزمن دوران کودکی و انکوپرزیس زمانی که به دوزهای بالا یا استفاده طولانی مدت نیاز است، ایده‌آل باشد.

 

حداقل سفارش حداقل سفارش: 25
بسته بندی بسته بندی:
حالت فیزیکی حالت فیزیکی: مایع شفاف
گرید گرید: 1746
ساختار شیمیایی ساختار شیمیایی: Cn H2n +2
سایر محصولات مشابه مواد اولیه آرایشی و بهداشتی
محصولات مرتبط
حداقل سفارش حداقل سفارش: 25
بسته بندی بسته بندی:
حالت فیزیکی حالت فیزیکی: مایع شفاف
گرید گرید: 1746
ساختار شیمیایی ساختار شیمیایی: Cn H2n +2
هفت روز هفته، 24 ساعت شبانه روز پاسخگوی شما هستیم.
© 2024 polyno All Right Reserved